De Raindrop Technique is een revolutionaire behandelingsmethode die een zeer krachtige werking heeft maar zeer zacht van behandeling is. De behandeling is het beste te omschrijven als een aangename, weldadige en rustgevende belevenis!

Ik breng door middel van vederlichte, energetische strijkbewegingen 9 zuivere, etherische oliën laag voor laag aan op je voeten en langs je ruggenwervelkolom. Tussen de verschillende oliën in pas ik ook de vitaflex techniek toe. Met deze massagetechniek geef ik de zenuwbaan langs je ruggenwervel en op je voeten een extra impuls voor een goede opname van de oliën door het lichaam. Nadat de oliën op je lichaam zijn aangebracht volgt een zachte massage van rug en voeten.

De behandeling brengt een diepe ontspanning, helderheid en verbeterde stemming. Het helpt je lichaam te ontgiften en het is een enorme boost voor je immuunsysteem. Deze behandeling helpt ook symptomen van verkoudheid en griep te verlichten. Ook zeer heilzaam voor mensen met rugproblemen.

De heerlijke geuren, de warme handdoeken, relaxte muziek en zachte aanrakingen maken deze behandeling tot een ware spa sensatie !