Duur120 minuten
Omschrijving Helingsceremonie
OorsprongKauai

Lomilomi massage Tempelstijl (Hawaiian Temple Bodywork of Kahuna Bodywork) is een ritmische massage, uitgevoerd met het zachte deel van de onderarmen. De lange, vloeiende aaneenschakeling van strijkingen met warme olie over het gehele lichaam en de koesterende, liefdevolle aanrakingen in de Alohaspirit (onvoorwaardelijke liefde) maken deze behandeling wezenlijk anders dan andere massages.

Lomi Lomi Tempelstijl is een helingsritueel die je de ruimte biedt om herinneringen en overtuigingen die je niet meer dienen, los te laten.

In deze behandeling werken we met een intentie die je mag uitspreken voorafgaand aan de sessie. Iets dat je in je leven in beweging wil brengen, los wil laten of juist wil manifesteren. Deze hartewens wordt de focus van de sessie.

Een lomilomi tempelstijl sessie is een intense, wonderschone bijna betoverende ervaring. Wat mij betreft de rolls royce onder de massages.

Ik heb tussen 2020 en 2022 de opleiding Hawaiian Temple Bodywork gevolgd en afgerond bij Malamalomi, een school in Amsterdam voor traditionele hawaiiaanse massages. Ik heb mijn Awa ceremonie gedaan in februari 2022 en ben daarmee sindsdien gecertificeerd lomilomi practitioner. Op dit moment ben ik bezig met verdere verdieping in dit prachtige werk. Maandelijks geef ik 4 handen sessies met mijn kumu (leraar) in Amsterdam.