Duur120 minuten
Omschrijving helingsritueel
OorsprongKauai
Intensiteit★★★★★★☆

Lomilomi massage Tempelstijl (Hawaiian Temple Bodywork) is een ritmische massage, uitgevoerd met het zachte deel van de onderarmen. De lange, vloeiende aaneenschakeling van strijkingen met warme olie over het gehele lichaam en de koesterende, liefdevollle aanrakingen in de Alohaspirit (onvoorwaardelijke liefde) maken deze behandeling tot meer dan een massage.

Lomi Lomi Tempelstijl is een helingsritueel die je de ruimte biedt om herinneringen en overtuigingen die je niet meer dienen, los te laten.

In deze behandeling werken we met een intentie die je mag uitspreken voorafgaand aan de sessie. Iets dat je in je leven in beweging wil brengen, los wil laten of juist wil manifesteren. Deze hartewens wordt de focus van de sessie.

Een lomilomi tempelstijl sessie is een intense, wonderschone bijna betoverende ervaring. Wat mij betreft de rolls royce onder de massages.

Op dit moment ben ik in opleiding tot lomilomi practitioner bij Malamalomi, een school in Amsterdam voor traditionele hawaiiaanse massage. Begin mei dit jaar rond ik de basisopleiding af en zal ik deze helende kunst officieel gaan aanbieden in mijn praktijk. Als je alvast een sessie wil boeken dan kan dat natuurlijk 🙂