Michelle Wevers, geboren in Amsterdam, opgegroeid in Almere, middelbare schooltijd in Bussum en nu alweer sinds 1999 wonende aan de rand van een prachtig natuurgebied in Huizen.

Na 10 jaar met plezier gewerkt te hebben als P.A. was ik op zoek naar meer diepgang en verstilling in mijn leven.

In 2015 ben ik naast mijn kantoorbaan gestart met een opleiding sportmassage. Ik wilde graag iets met mijn handen doen. Hier leerde ik de grondbeginselen van de klassieke Zweedse massage en heb ik veel kennis opgedaan over anatomie en fysiologie.

In 2017 haalde ik mijn diploma en heb ik het bedrijfsleven voorgoed achter me gelaten. Ik ben me bewust gaan verdiepen in wat ik nou echt het allerliefste zou willen doen als geld en de huidige maatschappelijke norm even niet mee zouden tellen. Lang heb ik gewikt en gewogen wat mijn plan zou moeten worden. Moet ik niet toch terug naar het bedrijfsleven en genieten van alle gemakken en veiligheid die daarbij kan horen of ga ik het avontuur aan en doe ik een sprong in het diepe?

Ik deed een opleiding tot personal trainer, fietste van Nederland naar Spanje, dacht veel na, ging veel sporten en nam deel aan diverse persoonlijke ontwikkelingstrainingen en maakte met mijn twee kinderen een reis door Bali.

Het bekende dilemma kwam op: hoe krijg ik brood op de plank terwijl ik mijn hart volg?

Tijdens mijn werk bij saunacomplex Spa Zuiver ben ik in contact gekomen met verschillende massagestijlen en het is hier dat ik erachter ben gekomen dat lomilomi massage het helemaal is voor mij. De vloeiende, liefdevolle aanrakingen, de diepgang en mystiek heeft mij geraakt, geroepen en gegrepen.

Sinds 2019 heb ik verschillende cursussen gedaan bij Malamalomi, een school voor traditionele Hawaiiaanse massage in Amsterdam.

Op dit moment ben ik in opleiding voor Hawaiian Temple Bodywork, ook wel Lomilomi Tempelstijl of Kahuna Bodywork.

wordt vervolgd..